Krav Maga Sittard

  • Gevechtstraining
  • Zelfverdediging
  • Conditietraining

Personal Training in Sittard

De core van de Krav Maga groepslessen lessen bestaat uit zelfverdediging, gevechtstraining (basis en technische sparring) en gevechts conditionering (combat fitness).

Zelfverdediging
Hier leert men naast realistische fysieke verdedigingstechnieken ook om te gaan met conflict de escalatie en gevechtsstress. De leerling leert zich te verdedigen tegen overpakkingen, verwurgingen, stoten en trappen. Ook verdediging tegen wapens wordt geleerd.

Gevechtstraining
Tijdens de gevechtstraining word je geleidelijk geïntroduceerd aan basis en technische sparring.

Gevechts conditionering
Om jezelf fysiek te kunnen verdedigen en mee te doen aan de gevechtstraining is het belangrijk om uithoudings- en incasseringsvermogen te ontwikkelen. Dit doen wij door middel van training met boxzak, stootkussens en partnertraining. Door middel van deze training wordt de conditie en uithoudingsvermogen in snel tempo ontwikkeld. Voordat je bij ons komt trainen is het niet vereist om een gevechts conditie te hebben. Je krijgt de tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen op je eigen tempo.

Bij ons train je met ervaren en deskundige trainers, in een ongedwongen en motiverende sfeer, om met plezier aan jouw doelen te werken.

– Athletic Performance Studio –

Bert

“Persoonlijke begeleiding is top!”

““Super sportschool. Je word goed geholpen en ondersteund. Persoonlijke begeleiding is top. Iedere keer weer nieuwe en leuke oefeningen. Super team!”

Wat is Krav Maga?

Krav Maga (vert.: contactgevecht), het befaamde Israelische systeem van de ongewapende strijd, was nog tot relatief kort geleden een geheime zelfverdedigingsmethode, slechts voorbehouden aan veiligheidsagenten van Mossad, Shabak, Aman en leden van elite eenheden in het Israelische leger (Sayeret Mat’kal, Flotila 13).

Gratis Try Out? Claim je Proefles!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Sporten op een unieke en leuke manier onder begeleiding van gecertificeerde trainers in Sittard? Plan dan direct je gratis proefles in!