Personal Trainer Sittard

 • Effectief
 • Persoonlijk
 • Leuk

Personal Training in Sittard

Jou zo snel, veilig en leuk mogelijk je fysieke en mentale doelen laten behalen. Dat is onze specialisatie. Ons vak.

Bij Athletic Performance Studio in Sittard betekent personal training ook echt personal. Je wordt gekoppeld aan een van onze personal trainers die het beste bij jou past. Beginners hebben andere wensen en behoeftes dan ervaren sporters. Dat begrijpen wij. Onze coaches zijn professioneel opgeleid en bezitten over uitgebreide en jarenlange kennis en ervaring.

Laagdrempeligheid vinden wij daarbij erg belangrijk. Je kunt, ongeacht je niveau, altijd bij ons terecht voor personal training. Elke week ga je met je trainer 1 op 1 werken om het maximale uit jezelf te halen. Je wordt hard aan het werk gezet, maar er wordt ook zeker gelachen tijdens onze trainingen. Vooruitgang wordt op verschillende manieren gemeten, want er is niets zo fantastisch als je vooruitgang met je eigen ogen zien!

sportschool fitness personal trainer sittard - athletic performance studio Sittard

Bij ons train je met ervaren en deskundige trainers, in een ongedwongen en motiverende sfeer, om met plezier aan jouw doelen te werken.

– Athletic Performance Studio –

Bert

“Persoonlijke begeleiding is top!”

““Super sportschool. Je word goed geholpen en ondersteund. Persoonlijke begeleiding is top. Iedere keer weer nieuwe en leuke oefeningen. Super team!”

Wat is Personal Training?

Personal training is een 1-op-1 training met een personal trainer. Tijdens personal training word je begeleid op het gebied van beweging, voeding en (mental) coaching. Bij Athletic Performance Studio staat personal training ook écht voor personal training. Je traint 1-op-1 in onze studio. Tijdens de personal trainingssessies laten we je zien dat er veel meer mogelijk is dan jij zelf denkt. We stellen jou in staat om jouw gestelde doelen op een effectieve manier te behalen.

Wat doet een Personal Trainer?

Onze gecertificeerde personal trainer uit team Athletic Performance Studio helpt jou bij het behalen van jouw doelen. Hij/zij weet als geen ander wat belangrijk is op gebied van training en voeding. Of dit nu gaat om fitter worden, meer spierkracht opbouwen of juist afvallen.

De personal trainer maakt met zijn of haar expertise een opmaat gemaakt trainings- en voedingsprogramma, waarmee jouw doelen stapsgewijs worden behaald. Onze personal trainer heeft 100% focus en commitment op jou en jouw doelen. Door de intensieve begeleiding tijdens de training, maar ook daar buiten, ondersteunt de trainer jou in jouw persoonlijke transofrmatie. Wij als team Athletic Performance Studio helpen jou om gezond door het leven te gaan.

 • Jouw personal trainer ondersteunt jou 100% bij het behalen van jouw doelen.
 • Tijdens je training behoudt je 100% focus op jezelf en wordt de tijd maximaal benut om jouw gewenste resultaten te verwezenlijken.
 • Je leert hoe je bepaalde oefeningen het beste kunt uitvoeren om blessures te voorkomen. Heb je al blessures? Dan helpt jouw trainer je met de juiste oefeningen verder.
 • Het gaat verder dan de training zelf, ook wordt er gewerkt aan jouw mindset en juiste leefstijl, om zo tot transformatie over te kunnen gaan.
 • Je krijgt net dat extra zetje en je wordt gemotiveerd om het onderste uit de kan te halen. Iets wat vaak zonder hulp van een trainer niet lukt.
sportschool fitness personal trainer sittard - athletic performance studio Sittard
sportschool fitness personal trainer sittard - athletic performance studio Sittard

Wat zijn de voordelen van een Personal Trainer in Sittard?

Het voordeel van trainen met een personal trainer bij Athletic Performance Studio is dat de stap naar blijvende transformatie wordt gezet. Met de juiste begeleiding van jouw personal trainer durf je net wat verder te gaan dan bijvoorbeeld in de sportschool. Jouw trainer is er voor jou, je hebt altijd iemand waar je op terug kunt vallen, jouw verhaal aan kwijt kunt en die jou voorziet van oprechte eerlijke adviezen.

Bij Athletic Performance Studio verander je jouw toekomst. Wanneer jij een volledig 100% commitment zet op jouw transformatie, dan ben je verzekerd van:

 • 1-op-1 begeleiding van jouw personal trainer
 • Trainingen volledig afgestemd op jouw doelen en huidige fysieke situatie
 • Voedingsadvies waarbij we kijken naar zowel je voedingspatroon als relatie met voeding
 • Personal Training is flexibel te plannen wanneer het jou uitkomt, elke dag tussen 07.00 en 22.00.
 • Diverse lidmaatschappen, volledig naar wens
 • Benieuwd naar onze personal trainers? Wij stellen graag ons team aan je voor. Boek snel een gratis try out sessie.

Astrid

“De combinatie van bewegen en voedingsadvies sprak mij enorm aan.”

“Voor mij is het niet nodig dat een sportschool vol staat met apparatuur waar je bang van wordt, in plaats daarvan gebruik je je eigen lichaamsgewicht voor trainingsresultaat. Inmiddels ben ik op het gewicht dat ik 22 jaar niet meer op de weegschaal heb zien staan en blijf stabiel. Motivatie en het juiste programma zorgen voor resultaat.”

Anouk

“Ik voel me fitter en energieker. En dat voelt goed!”

“Joep en Lars motiveren je telkens weer om je eigen grenzen te verleggen. Waar ik eerder de handdoek in de ring zou hebben gegooid ga ik nu juist door. Je zult weten dat je gesport hebt. Het geeft een kick dat je het elke les weer iets langer kan volhouden en je zwaarder kan trainen. Je voelt je fitter en energieker worden. En dat voelt goed!”

sportschool fitness personal trainer sittard - athletic performance studio - horizontal small (22)
sportschool fitness personal trainer sittard - athletic performance studio Sittard
sportschool fitness personal trainer sittard - athletic performance studio - horizontal small (22)

Gratis Try Out? Claim je Proefles!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Sporten op een unieke en leuke manier onder begeleiding van gecertificeerde trainers in Sittard? Plan dan direct je gratis proefles in!