Reviews

Ontdek de bizarre resultaten van onze ‘Decide Commit Succeed’ Programma’s.

9,6 beoordeling op Google & Facebook

logo-google

“De combinatie van bewegen en voedingsadvies sprak mij enorm aan. Voor mij is het niet nodig dat een sportschool vol staat met apparatuur waar je bang van wordt, in plaats daarvan gebruik je je eigen lichaamsgewicht voor trainingsresultaat. Inmiddels ben ik op het gewicht dat ik 22 jaar niet meer op de weegschaal heb zien staan en blijf stabiel. Motivatie en het juiste programma zorgen voor resultaat.”

(5/5)
review-natasja

Astrid

logo-facebook

“De eerste sportschool waar ik resultaat heb bereikt. Vriendelijke en aardige sport trainers. Persoonlijke aandacht. Kleine groepjes en geen bekijks zoals in andere grotere sportscholen. Fijne sfeer! Iedereen is en mag zichzelf zijn. Super sportschool!”

(5/5)
review-natasja

Natasja

logo-facebook

“Super sportschool. Je word goed geholpen en ondersteund. Persoonlijke begeleiding is top. Iedere keer weer nieuwe en leuke oefeningen. Super team 💪🏼”

(5/5)
review-natasja

Bert

Mark

“Absolutely recommended!”

“Absolutely recommended! This is not the average “subscribe, visit 1 month, and pay 11 months”-fitness… Small classes based (max 6)… multiple trainers with each trainer having their own style and program… Always fitting to anyone’s level.. so a starter can train together with a more experienced joinee and still work on their own level (actually slightly beyond the own level). Trainings are typically strength, full body, HIT based… What absolutely strikes me, is the inclusiveness of the whole club (trainers and trainees); regardless of age, background, profession, fitness level, weight etc etc etc I find this a very inclusive, stimulating and welcome environment!”

logo-facebook

“Heerlijk sporten daar, gezellig, fijne begeleiding, je word serieus genomen en iedereen is zoals hij/zij is. Top!”

(5/5)
review-natasja

Kyra

logo-google

“Vandaag begonnen met personal training. Goeie trainers die duidelijk zijn, je motiveren en op de juiste manier ondersteuning geven.”

(5/5)
review-natasja

Paul

logo-facebook

“Goede begeleiding. Erg stimulerend en halen het beste in je boven!

(5/5)
review-natasja

Luc

Danielle

“Hier haal je het beste uit jezelf”

“Je wordt gepusht om meer uit jezelf te halen. Zo hebben we met een aantal man vanuit de sportschool meegelopen met de Kennedymars en hebben we meegedaan aan de strong vicking. Verder wordt er gekeken dat oefeningen technisch goed worden uitgevoerd zodat de kans op blessures wordt verminderd. Overal: een prettige sfeer. Geen sportschool waar je je bekeken voelt.”

Anouk

“Ik voel me fitter en energieker. En dat voelt goed!”

“Joep en Lars motiveren je telkens weer om je eigen grenzen te verleggen. Waar ik eerder de handdoek in de ring zou hebben gegooid ga ik nu juist door. Je zult weten dat je gesport hebt. Het geeft een kick dat je het elke les weer iets langer kan volhouden en je zwaarder kan trainen. Je voelt je fitter en energieker worden. En dat voelt goed!”

logo-facebook

Top begeleiding en veel afwisseling met de lessen, wat het leuk en uitdagend houdt.”

(5/5)
review-natasja

Lela

logo-google

“Gisteren 1e geweest was even wennen maar wel super leuk en ontspannen alleen nu spierpijn naar dat hoort erbij coaching lars. Deed het super goed, hadden een leuk groepje, donderdag er weer heen, is echt wel aan te raden.”

(5/5)
review-natasja

Wilma

logo-google

Al jaren lid van deze sportschool. Altijd aandacht voor de vragen over voeding en gezondheid. Misschien niet de goedkoopste maar wel de beste!

(5/5)
review-natasja

Raymond

logo-facebook

Fijne begeleiding, afwisselende oefeningen, prettige mensen. Anders dan de “gewone” sportschool..👍🏻”

(5/5)
review-natasja

Saskia

logo-google

Zeer fijne plek om te sporten. Goede en gezellige fanatieke begeleiding.”

(5/5)
review-natasja

Petra

logo-google

“Betere begeleiding is er niet!”

(5/5)
review-natasja

S.

Astrid

“De combinatie van bewegen en voedingsadvies sprak mij enorm aan.”

“Voor mij is het niet nodig dat een sportschool vol staat met apparatuur waar je bang van wordt, in plaats daarvan gebruik je je eigen lichaamsgewicht voor trainingsresultaat. Inmiddels ben ik op het gewicht dat ik 22 jaar niet meer op de weegschaal heb zien staan en blijf stabiel. Motivatie en het juiste programma zorgen voor resultaat.”

Cindy

“Het bevalt me hier uitstekend!”

“Hallo ik ben Cindy en ik sport nu ruim een jaar bij Personal Fitness Sittard. Het bevalt me hier uitstekend! Eerder had ik helemaal niks met fitness, maar door de leuke sfeer die hier hangt en doordat ik leuke medesporters heb ontmoet ben ik steeds vaker komen sporten. Door de afwisselende en uitdagende trainingen van Joel en Lars leer ik ook steeds meer uit mezelf te halen. En met een positief resultaat! Niet alleen fysiek maar ook mentaal is het een super uitlaatklep voor me gebleken, ik zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel.”

Wat wordt jouw verhaal?

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Sporten onder begeleiding van gecertificeerde trainers? Plan dan direct je gratis proefles in!