Seniorentraining in Sittard

  • speciaal voor ouderen (55+)
  • Gezond trainen op je eigen tempo
  • Blijf fit en vitaal

Senioren Fitness in Sittard

Onze senioren trainingen zijn volledig afgestemd op de fysieke gesteldheid en gezondheid met eventuele beperkingen.

Als oudere is het over het algemeen lastig het tempo van de jongere generatie bij te benen. Zeker in de ‘normale’ sportschool zijn sommige oefeningen niet helemaal geschikt voor senioren. In onze fitness studio in Sittard herkennen we deze situatie en spelen hier graag op in.

De seniorentraining richt zich speciaal op de oudere persoon, mensen boven de 55 jaar. De training is goed afgestemd op de fysieke gesteldheid en gezondheid met eventuele beperkingen van de klant.

Wij vinden het juist heel belangrijk dat ouderen ook blijven bewegen en sporten omdat dit juist heel goed is om zo gezond mogelijk te blijven. Bij ons is dit mogelijk en wij willen dit graag stimuleren.

sportschool fitness personal trainer sittard - athletic performance studio Sittard

Senioren Fitness is een uniek trainingsprogramma met enorm veel variatie

– Athletic Performance Studio –

Bert

“Persoonlijke begeleiding is top!”

““Super sportschool. Je word goed geholpen en ondersteund. Persoonlijke begeleiding is top. Iedere keer weer nieuwe en leuke oefeningen. Super team!”

Wil je Fit worden en blijven? volg dan Senioren Fitness

Senioren fitness is voor iedereen die op een intensieve maar verantwoorde wijze aan zijn/haar gezondheid wil werken. Hierdoor gaat u zich tevens fitter en energieker voelen. Heeft u bijvoorbeeld lichamelijke klachten? dan worden de oefeningen daarop aangepast. 

Sporten op je eigen niveau

Uit onderzoek blijkt dat oefeningen met veel Variatie, belangrijk is voor een beter Trainingseffect. Dit komt doordat het zenuwstelsel zodanig geprikkeld wordt waardoor het zich steeds makkelijker en sneller aanpast. Hierdoor bouwt u ook sneller Spierkracht op. Voorafgaand aan het programma vindt er een persoonlijke intake plaats voor het bespreken van Doelstellingen en eventuele lichamelijke klachten en/of beperkingen.

Word fitter met Senioren Fitness!

Opbouw van spierkracht, balans, coördinatie en lenigheid
De training is intensief maar verantwoord. Gericht op progressie en een fitter, gezonder en energieker lichaam. Uit onderzoek blijkt dat Intensieve Training naast kracht, balans, coördinatie en lenigheid, ook goed is voor het lange uithoudingsvermogen. Daarnaast is het ontzettend leuk om te doen.

Voor wie is Senioren Fitness?

Senioren Fitness is voor iedereen die onder optimale begeleiding intensief wil sporten. Daarnaast zijn onze fitness ruimten optimaal ingericht om het maximale resultaat uit iedere training te halen. Daarnaast zijn de oefenruimten ook rustig en ruim opgezet zodat u zich op uw gemak zult voelen.

sportschool fitness personal trainer sittard - athletic performance studio Sittard

Petra

“Fijne plek om te sporten”

“Zeer fijne plek om te sporten. Goede en gezellige fanatieke begeleiding.”

Lela

“Top begeleiding!”

“Top begeleiding en veel afwisseling met de lessen, wat het leuk en uitdagend houdt.”

sportschool fitness personal trainer sittard - athletic performance studio Sittard
sportschool fitness personal trainer sittard - athletic performance studio Sittard
sportschool fitness personal trainer sittard - athletic performance studio Sittard

Gratis Try Out? Claim je Proefles!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Sporten op een unieke en leuke manier onder begeleiding van gecertificeerde trainers in Sittard? Plan dan direct je gratis proefles in!