Small Group Training Sittard

(max. 6 personen per groep)

  • Samen vooruit
  • Lagere kosten
  • Maximale coaching

Sporten in een groep van maximaal 6 personen, maar wel persoonlijk.

Geniet van de voordelen van een personal trainer, als onderdeel van een leuke, gemotiveerde en kleine groep. ( tot max. 6 personen). Lagere kosten, maximale coaching.

Bij ons is een groepstraining een toegankelijke en betaalbare manier om onder begeleiding van een bekwame personal trainer te sporten. Zonder dat je in hoeft te leveren op kwaliteit.

Samen met een leuke groep gelijkgestemden werken aan een betere versie van jezelf. Sterker en energieker. De sfeer is bij ons motiverend en energiek. Wij zijn ervan overtuigd dat dat allemaal bij zal dragen aan jou krijgen waar je wilt komen.

sportschool fitness personal trainer sittard - athletic performance studio - horizontal small (22)

Wij plaatsen mensen met specifieke doelen in specifieke groepen. Zo werk je altijd aan het doel dat je voor ogen hebt. Dat is waar je voor komt en waar wij je bij helpen.

– Athletic Performance Studio –

Natasja

“De eerste sportschool waar ik resultaat heb bereikt!”

“De eerste sportschool waar ik resultaat heb bereikt. Vriendelijke en aardige sport trainers. Persoonlijke aandacht. Kleine groepjes en geen bekijks zoals in andere grotere sportscholen. Fijne sfeer! Iedereen is en mag zichzelf zijn. Super sportschool!”

5 redenen om een small group training uit te proberen

Uit onderzoek blijkt dat slechts twee procent van de sporters de gewenste resultaten bereikt zonder een persoonlijke trainer. Zonde! Maar toch ook best begrijpelijk. Als je nagaat dat je met personal trainer, constante individuele begeleiding krijgt tijdens je trainingsmomenten én daarbuiten. Maar niet iedereen kan zich een personal trainer veroorloven. Toch betekent dit niet meteen dat je bij die overige achtennegentig procent hoeft te horen. De oplossing? Small Group Training in Sittard!

1. Het is betaalbaar
2. Persoonlijke aandacht
3. Afwisseling
4. Samen werken aan hetzelfde doel
5. Plezier

sportschool fitness personal trainer sittard - athletic performance studio Sittard

Groepsles op je eigen niveau!

Tijdens de les geeft je personal trainer instructies aan jouw groepje. Jullie doen dezelfde oefeningen, maar wel individueel. Een gevorderd sporter kan een bepaalde oefening namelijk anders uitvoeren dan een beginner. Onze trainers kijken altijd naar iedereen als individu en passen oefeningen/houdingen voor je aan waar nodig. Je traint dus nooit beneden of boven jouw niveau.

Altijd maximaal resultaat

Met small group training ervaar je toch de motivatie en coaching van personal training, maar heb je ook de sociale contacten die je anders misschien zou missen. Iedereen in de groep streeft naar de beste resultaten voor zichzelf en dat motiveert enorm! Jullie hebben immers hetzelfde doel: gezond en fit worden/blijven.

Doordat je traint in een kleine groep kan de trainer goed rekening houden met jouw persoonlijke doelstelling en jou hier persoonlijk op coachen en motiveren. Zo haal je maximaal resultaat uit je training. 

Spreekt het trainen in een kleine groep jou aan en wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op. Of boek gewoon direct een proefles en ervaar het zelf!

Astrid

“De combinatie van bewegen en voedingsadvies sprak mij enorm aan.”

“Voor mij is het niet nodig dat een sportschool vol staat met apparatuur waar je bang van wordt, in plaats daarvan gebruik je je eigen lichaamsgewicht voor trainingsresultaat. Inmiddels ben ik op het gewicht dat ik 22 jaar niet meer op de weegschaal heb zien staan en blijf stabiel. Motivatie en het juiste programma zorgen voor resultaat.”

Anouk

“Ik voel me fitter en energieker. En dat voelt goed!”

“Joep en Lars motiveren je telkens weer om je eigen grenzen te verleggen. Waar ik eerder de handdoek in de ring zou hebben gegooid ga ik nu juist door. Je zult weten dat je gesport hebt. Het geeft een kick dat je het elke les weer iets langer kan volhouden en je zwaarder kan trainen. Je voelt je fitter en energieker worden. En dat voelt goed!”

sportschool fitness personal trainer sittard - athletic performance studio Sittard
sportschool fitness personal trainer sittard - athletic performance studio Sittard
sportschool fitness personal trainer sittard - athletic performance studio Sittard

Gratis Try Out? Claim je Proefles!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Sporten op een unieke en leuke manier onder begeleiding van gecertificeerde trainers in Sittard? Plan dan direct je gratis proefles in!