Gepersonaliseerd voedings- en trainingsadvies

  • Schema's op maat
  • Advies van experts
  • Duurzame transformatie

Persoonlijk advies van onze personal trainers en coaches

Sporten en beweging heb je onder controle, maar je wilt daarbij ook voedingsadvies dat bij je past. Eten op een manier die werkt voor jou en je (gezonde) levensstijl.

Aan de hand van jouw leven en doel, maakt jouw personal trainer / voedingscoach een voedingsplan op maat. Dit kan van alles zijn: afvallen, gespierder worden, leren over gezonde voeding voor jou (en je gezin), enz. Dit alles zonder dieet, hongergevoel en met producten die gemakkelijk te verkrijgen zijn.

Voeding heeft voor een groot deel met bewustzijn te maken. Maar zonder actie is bewustzijn niets. Je krijgt dus tips en informatie over hoe je acties kunt verbinden aan je gedachten. Denk aan feiten en cijfers: hoe werkt het lichaam en wat doet het met voeding. Wat heeft impact op je lichaam en wat niet. Als je de juiste mindset hebt dan heb je al een groot deel gewonnen!

Als je daarbij nog een extra stok achter de deur nodig hebt, zijn wij er als ‘personal coach’ ook voor je! We maken dan meet- en weegafspraken. Eerst een nul-meting en vervolgens meten en wegen tijdens elke volgende afspraak. Ook kan je dan gelijk met ons je “zwakke momenten” afstemmen, die natuurlijk iedereen heeft. Wij adviseren je, brengen je terug op het juiste spoor en geven je de begeleiding die je nodig hebt.

sportschool fitness personal trainer sittard - athletic performance studio Sittard

Ook jij kan dit om je fitter te voelen! Laat ons jou helpen als jouw personal trainer en voedingscoach!

– Athletic Performance Studio –

Onze programma's zijn inclusief:

100% resultaatgarantie

Als er na de eerste 26 weken geen enkele resultaat behaald is, ontvang je het betaalde bedrag volledig retour. Afgesproken einddoelen worden altijd behaald. Anders ontvang je GRATIS begeleiding na afloop van het programma.

Beweging

Korte, zeer effectieve traingingen die voor iedereen geschikt zijn, inclusief trainingsessies in studio en persoonlijke schema's voor in de studio én thuis.

Voedingsadvies

De hele dag lekker in je vel en ... géén jojo-effect meer. Je krijgt persoonlijk voedinsadvies, gezonde recepten (geschikt voor het hele gezin) en permanente gedragsverandering m.b.v. Vytal.

Persoonlijke coaching

Resultaten behalen en altijd behouden. Je wordt fitter, gezonder en gelukkiger! Onze coaches staan 24/7 voor jou klaar. Minder stress, meer zelfvertrouwen, een nieuwe levensstijl en persoonlijke groei.

Astrid

“DE COMBINATIE VAN BEWEGEN EN VOEDINGSADVIES SPRAK MIJ ENORM AAN!”

“Voor mij is het niet nodig dat een sportschool vol staat met apparatuur waar je bang van wordt, in plaats daarvan gebruik je je eigen lichaamsgewicht voor trainingsresultaat. Inmiddels ben ik op het gewicht dat ik 22 jaar niet meer op de weegschaal heb zien staan en blijf stabiel. Motivatie en het juiste programma zorgen voor resultaat.”

Gratis Try Out? Claim je Proefles!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Sporten op een unieke en leuke manier onder begeleiding van gecertificeerde trainers in Sittard? Plan dan direct je gratis proefles in!